Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем ASR Alfa Romeo 147 1.9 JTD Facelift

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем ASR Alfa Romeo 147 1.9 JTD Facelift

Странна работа.. Колата е чипосана на скоро не знам дали има нещо общо,но когато не ми е изключен ASR подавам гас на 4 или 5-та и започва да мига лампичката и спира да върви и като натисна педала на сирачката хлътва леко и пак се вдига.Изключвам го колата си върви няма проблем,но проблема със спирачката си срои.Някой ако може да помогне ще съм благодарен.

Проблема още не е рязрешен..

Comment

Тествайте в реално време с диагностика, така поставен въпроса малко е нелогичен, какво би го накарало да се задейства на 4 и 5та скорост. Единственото което ми идва на акъла е някой от датчиците за абс-а да прави проблем от което да се лъже компа че някое от колелата блокира, боксува и т.н. Това може да го гледате в реално време на диагностика, а вероятно ще има и записана грешка по която да се ориентирате.
      Размера и цолажа на гумите еднакъв ли е на всички колела?
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Тествайте в реално време с диагностика, така поставен въпроса малко е нелогичен, какво би го накарало да се задейства на 4 и 5та скорост. Единственото което ми идва на акъла е някой от датчиците за абс-а да прави проблем от което да се лъже компа че някое от колелата блокира, боксува и т.н. Това може да го гледате в реално време на диагностика, а вероятно ще има и записана грешка по която да се ориентирате.
        Размера и цолажа на гумите еднакъв ли е на всички колела?
        Не.. Вече 1 месец близо я карам отпред 16 отзад 17 , но като височна и ширина са едни и същи

Comment

Проблема е решен , смених джантите и всичко е ток

Comment

Еми..... затова са казали хората ,че гумите трябва да са еднакви. Успех
            алфа ромео 156 тс

Comment

Working...
            X