Странна работа.. Колата е чипосана на скоро не знам дали има нещо общо,но когато не ми е изключен ASR подавам гас на 4 или 5-та и започва да мига лампичката и спира да върви и като натисна педала на сирачката хлътва леко и пак се вдига.Изключвам го колата си върви няма проблем,но проблема със спирачката си срои.Някой ако може да помогне ще съм благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем ASR Alfa Romeo 147 1.9 JTD Facelift
Collapse
X
-
Тествайте в реално време с диагностика, така поставен въпроса малко е нелогичен, какво би го накарало да се задейства на 4 и 5та скорост. Единственото което ми идва на акъла е някой от датчиците за абс-а да прави проблем от което да се лъже компа че някое от колелата блокира, боксува и т.н. Това може да го гледате в реално време на диагностика, а вероятно ще има и записана грешка по която да се ориентирате.
Размера и цолажа на гумите еднакъв ли е на всички колела?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТествайте в реално време с диагностика, така поставен въпроса малко е нелогичен, какво би го накарало да се задейства на 4 и 5та скорост. Единственото което ми идва на акъла е някой от датчиците за абс-а да прави проблем от което да се лъже компа че някое от колелата блокира, боксува и т.н. Това може да го гледате в реално време на диагностика, а вероятно ще има и записана грешка по която да се ориентирате.
Размера и цолажа на гумите еднакъв ли е на всички колела?
Comment
Comment